Een deskundige en een onafhankelijke taxatie, hoe zorgen wij daarvoor?

Jij hebt als klant gegarandeerd een deskundige en een onafhankelijke taxatie.

Onze uitgebreide afspraken (SLA) met taxateurs zorgen voor een onafhankelijke taxatierapport.

Dankzij de Service Level Agreement (SLA) die we hebben afgesloten met onze onafhankelijke taxateurs kunnen wij naast een scherpe prijs ook een hoge kwaliteit leveren in onze dienstverlening. Hierin zijn onderdelen van de dienst vastgelegd zodat we het gewenste niveau kunnen bereiken. Zodoende ben jij als gewaardeerde klant gegarandeerd van een onafhankelijke en deskundige taxatie.

Wat kun je van ons verwachten door deze afspraken?

Op het moment dat je bij ons een taxatie aanvraagt, gelden de afspraken die wij hebben gemaakt met de taxateur die voor jou een deskundig taxatierapport gaat opstellen. Door deze afspraken kun je van ons verwachten dat -vanaf het moment dat we de voor jou beste taxateur hebben geselecteerd – hij of zij binnen 8 tot 10 werkdagen een volledig gevalideerde taxatierapport heeft opgeleverd. Dit rapport kent een 100% acceptatiegarantie voor alle hypotheekverstrekkers.

Welke eisen stellen wij nog meer aan de taxateur?

We kunnen deze 100% acceptatiegarantie zo stellig neerzetten omdat onze onafhankelijke taxateurs aan o.a. de volgende kwaliteitseisen voldoen, zij:

  • zijn gecertificeerd door de NRVT;
  • zijn aangesloten bij één van de brancheverenigingen; VastgoedPro, NVM of VBO;
  • beschikken over een lopende beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • kunnen via NWWI en Taxateurs Unie taxatierapporten laten valideren.

De bovenvermelde instanties waarborgen op hun eigen manier een onafhankelijke en deskundige taxatie. Zo kunnen de verleende diensten worden gevalideerd en verantwoord. Daarnaast hebben wij in de SLA afspraken over de vergoeding waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Benieuwd wat onze tarieven zijn, klik dan hier.

Kortom, door het gemak van online te combineren met deskundigheid van de onafhankelijke taxateurs in het werkveld, bieden wij bij Taxatieland een goede en efficiënte manier op het verstrekken van een gevalideerd taxatierapport voor jou als gewaardeerde klant.

Een onafhankelijke taxatie, hoe zorgen wij daarvoor?