Wie zijn wij en onze taxateurs?

Taxatieland.nl is een landelijke tussenpersoon die in heel Nederland voor een vast bedrag taxaties aanbiedt. Door ons volume kunnen wij een scherpe prijs met de aangesloten taxateurs onderhandelen en met behulp van onze SLA overeenkomst met elke taxateur kunnen we je een hoge kwaliteit garanderen.

De taxateurs bij Taxatieland zijn allemaal erkende, onafhankelijke en door de Stichting VastgoedCert of SCVM gecertificeerde taxateurs, en als taxateur aangesloten bij VastgoedPRO, de NVM of VBO. 

Lees hier meer over hoe wij zorgen voor een deskundige en onafhankelijke taxatie.

+
Getaxeerde woningen
%
Van alle geldverstrekkers accepteert onze taxaties

Direct een taxatie aanvragen bij één van onze taxateurs?

De belangrijkste voordelen van ons team en taxateurs

Acceptatie door iedere geldverstrekker

Lokaal bekende taxateur

Vaste taxatieprijs voor iedere woning

Vastgoedprofessionals staan u te woord

Acceptatie door iedere geldverstrekker

Lokaal bekende taxateur

Vaste taxatieprijs voor iedere woning

Vastgoedprofessionals staan u te woord

Wat doet een taxateur?

Een taxateur bepaalt de waarde van je woning. Daarbij kijkt hij bijvoorbeeld naar de constructie, het onderhoud, de omgeving en de omvang van een huis. Indien je een hypotheek nodig hebt voor de aankoop van je woning dan eist de bank bijna altijd een taxatie door één van de erkende taxateurs om de waarde van je woning te bepalen.

Bovendien eist de bank vaak dat het een gevalideerde taxatie is. Dit betekent dat de taxatie gevalideerd is door bijvoorbeeld het NWWI of TU, lees hier meer over wat een gevalideerd taxatierapport inhoudt.

Taxateur taxateurs